Tietoja 2019-01-04T10:20:19+00:00

Täytä ilmainen ja ei-sitova lainahakemus – voit saada yli 25 lainatarjousta 500-70 000€ lainoista

Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa lainarahan tarve iskee äkisti. Esimerkiksi auton hajoaminen tai yllättävä lääkärikäynti saattavat aiheuttaa sen, että laina tarvitaan käyttöön heti. Kun haettavan lainan ensisijainen kriteeri on nopeus, lainaa kannattaa pääsääntöisesti hakea verkon kautta – perinteinen pankkiasiointi ei välttämättä onnistu aivan hetkessä.

  • Lainaa 70.000 € asti

  • Erittäin nopea käsittely- sekä vastausaika

  • Saat kaikkein kilpailukykyisimmät korot

  • Käytä rahat mihin vain haluat – me emme esitä kysymyksiä

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Perusvaatimukset lainansaamiseen on säännölliset eläke – tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan kuuluu olla vähintään 20 vuotias.

Yhdistelylainan hakeminen kannattaa, mikäli sinulla on useampia pieniä lainoja. Hakemukseen merkataan kaikki lainat sekä haluaako kyseisen lainan maksaa pois uudella lainalla. Yhdistelylainalla voi maksaa ja yhdistää pois korkeakorkoiset osamaksut, kulutusluotot sekä pikavipit aina 70 000€ saakka. Yhtä lainaa lyhentäessä ei tarvitse muistaa, kun vaan yksi eräpäivä ja kuukausierä, lisäksi säästää koroissa ja lainanhoitokuluissa.

Ylimääräisiä suorituksia voi tehdä milloin vain, jolloin takaisinmaksuaikakin lyhenee. Voit myös maksaa koko lainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on hyväksynyt.

Rahoitusyhtiöt tekevät päätökset lainoista sekä niiden koroista. He käyttävät apunaan mm. tulo-menoarviota, jolloin tarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn. Esimerkkilaskurin avulla pysty selvittämään suuntaa-antavan koron ja kk-erän.

Lainanhakeminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Yhteishakija on lainan toinen tasavertainen maksuvelvollinen, jonka pitää myös hyväksyä lainasopimus. Rahoitusyhtiöt todennäköisemmin tarjoavat parempia lainatarjouksia sekä lainehtoja, kun lainasta on vastuussa kaksi ihmistä.

Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Lainatarjoukseen vaikuttaa positiivisesti mm. moitteeton maksuhistoria sekä vakituinen työsuhde tai eläke. Paras tapa selvittää, millaisia tarjouksia olisi saatavilla on täyttää maksuton ja vakuudeton lainahakemus.