policy 2018-06-04T10:10:53+00:00

Käytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee kuinka Globalt Investeringsunivers ApS käyttää henkilötietoja, jotka rekisteröityvät Globalt Investeringsunivers ApS sivuston käytön yhteydessä. Henkilötietoihin kuuluvat kaikki yksityishenkilöön yhdistettävä informaatio. Globalt Investeringsunivers ApS käyttää kerättyjä tietoja vastaanottamiensa kysymyksien käsittelemiseen.

Ymmärrämme kuinka tärkeää on, että henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti ja säilytetään turvallisesti. Asiakkaiden tietosuojan turvaaminen on Globalt Investeringsunivers ApS :n perusarvoja, noudatamme asiakkaidemme henkilötietojen rekisteröinnissä, käsittelyssä ja käytössä henkilötietolakia. Joissain tapauksissa käytämme henkilökohtaisia tietoja, jotka asiakas on itse meille antanut. Tällaisia tapauksia voivat olla

Tilaukset ja tarjouspyynnöt

Asiakaskyselyt

Uutiskirjetilaukset ja tilauksen peruuttaminen, sekä SMS-palvelut

Keräämme ja varastoimme täten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollisesti muita välttämättömiä tietoja voidaksemme tarjota sinulle tuotteitamme sähköpostitse ja/tai tekstiviesteillä. Säilytämme puhelinnumerosi voidaksemme tarpeen tullen myös soittaa.

Viimeisimpänä, tallennamme ja varastoimme IP-osoitteesi, sekä tietoja käyttäjätaipumuksistasi sivustollamme. Teemme näin voidaksemme optimoida ja kehittää sivustoamme sekä tuotelajitelmaamme, ja pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Evästeet

Globalt Investeringsunivers ApS sivustolla vierailemisen yhteydessä tietojasi voidaan  varastoida evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden muodossa. Henkilötietoja ei kuitenkaan koskaan varastoida evästeisiin. 

Vain Globalt Investeringsunivers ApS pääsee käsiksi näihin tietoihin. Käytämme evästeitä voidaksemme

Seurata kävijämääriä ja asiakkaiden käytöstä sivustollamme

Analysoida palvelutarjontaamme m.m.

Mainossijoittelun mahdollistamiseksi

Käyttäjän identifioimiseksi vuorokaudenajan mukaan

Sosiaalisten medioiden yhteydessä

Mikäli tahdot estää evästeiden tallentamisen tietokoneellesi, suosittelemme, että muutat selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli tallentamista. Voit lisäksi peruuttaa suostumuksesi tietojen varastoimista koskien. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Tietojen varastoiminen

Rekisteröityjä tietoja säilytetään ainostaan sen aikaa, kuin tietosuojakäytännössä ilmoitetun tarkoituksen täyttymistä varten on välttämätöntä, ja tämä tehdään henkilötietolain mukaisesti. Joitakin tietoja säilytetään ilman salausta, mutta kaikki tiedot ovat turvassa asiattomilta. Palomuureja käytetään internet-turvallisuuden takaamiseksi.

Henkilötietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille

Globalt Investeringsunivers ApS voi luovuttaa henkilötietoja yhteistyökumppaneille sivustolla tehtyjen tilausten yhteydessä. Yhteistyökumppani on velvollinen seuraamaan Globalt Investeringsunivers ApS :n tietosuojakäytäntöä ja noudattamaan henkilötietolakia. Kaikki kumppanimme ovat rekisteröityjä yrityksiä jotka käsittelevät asiakastietoja luottamuksellisesti.

Tämän tietosuojakäytännön ylittävin osin emme luovuta henkilötietoja eteenpäin, ellemme ole näin vastuullisia tekemään, esimerkiksi rikostutkinnan yhteydessä, ja silloin laillisesti.

Suostumus markkinointimateriaalin yms. vastaanottamiseen

Olet antanut suostumuksesi uutiskirjeiden, tarjousten ja muun markkinointimateriaalin vastaanottamiseen, mikäli olet olet laittanut rastin ruutuun tätä koskien. Materiaalia lähetetään useita kertoja viikossa, joskus useammin. Annat samalla meille luvan luovuttaa  henkilötietojasi Globalt Investeringsunivers ApS kumppaniyrityksille, jotta voit saada tarjouksia heidän tuotteista ja palveluistaan.

Lähetämme uutiskirjeitä ja tarjouksia ainoastaan käyttäjille jotka ovat antaneet tähän suostumuksensa.

Uutiskirjeet ja tarjoukset sisältävät aina aktiivilinkin jonka kautta tilauksen voi peruuttaa.

Kaikki, jotka peruuttavat tilauksensa poistetaan heti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä mikäli haluat, että tietosi poistetaan.

Räätälöimme aina käyttäjäehtomme lainsäädännön mukaan.

Lähetämme markkinointimateriaalia ainoastaan omille ja yhteistyökumppaneidemme rekisteröityneille käyttäjille.

Käytämme ainoastaan ehdoissamme mainittuja lähettäjäosoitteita

Emme suosittele käyttäjiä jakamaan tai edelleenlähettämään vastaanottamaansa materiaalia

Kaikki uutiskirjeemme ja tarjouksemme sisältävät ajankohtaista tietoa, joka on räätälöity käyttäjän toiveiden ja kiinnostuksen mukaan, tämän vuoksi sähköpostejamme ei voida luokitella roskapostiksi.

Tietoa ja korjauksia henkilötietoja koskien

Sinulla on oikeus nähdä tietoja, jotka olemme varastoineet sinusta. Voit myös pyytää muutoksia tietoihin varmistaaksesi, että tietomme sinusta ovat oikein ja ajan tasalla. Voit myös olla rekisteröintiä vastaan. Sinulla on lisäksi oikeus tietää mitä henkilötietoja sinusta on varastoitu. Tämä on henkilötietolain mukaista, ja voit lähettää kyselyn Globalt Investeringsunivers ApS:lle saadaksesi tietää mitä henkilötietoja Globalt Investeringsunivers ApS käsittelee, minkä takia, mille vastaanottajille tietoja luovutetaan ja mistä tiedot ovat peräisin.

Pidätämme itsellämme oikeuden vastata henkilötietokyselyihin, mikäli edellisestä kyselystäsi on kulunut yli 6 kuukautta.

Muutoksia tietoturvakäytäntöön

Kaikki tietoturvakäytäntöön tehtävät muutokset julkaistaan sivustollamme ja sähköpostitse, soveltuvissa tapauksissa.

Voit lähettää kommentteja, kysymyksiä ja toiveita henkilötietojen käyttöä koskien osoitteeseen:

Globalt Investeringsunivers ApS
(CVR:36705604),
Njalsgade 76, 3 sal,
2300 København.
Danmark