Hae lainaa 2018-02-23T13:34:03+00:00

LAINAA 50.000 € ASTI ILMAN TAKAUKSIA

✓ Yhdellä lainahakemuksella useampi lainatarjous

✓ Lainaa ilman vakuuksia

✓ Suomen kattavin lainavertailu takaa edullisen lainan

✓ Laina alhaisella korolla

Esimerkki: Laina 8000€ – laina-aika 7 vuotta. Arvioitu lainanlyhennys 135€/kk. Kustannukset: Aloitus- ja kuukausikulut 0:- Korkokulut 3310 € :- nimelliskorko 10% :- todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€. Hyväksyn aktiivilaina.fi “yleiset ehdot”.

Lainaa luotettavasti aina 50 000 euroon asti

Löydä laina joka sopii omiin tarpeisiisi. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme ja voit saada useita lainatarjouksia. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Hae lainaa netistä: täytä lainahakemus jo tänään ja pääset vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia. Lainavertailu näyttää sinulle parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset yhdellä lainahakemuksella.

  • Lainaa 50.000 € asti

  • Erittäin nopea käsittely- sekä vastausaika

  • Saat kaikkein kilpailukykyisimmät korot

  • Käytä rahat omiin tarpeisiin 

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Aktiivilaina ei voi vaikuttaa pankkien lainan myöntämisprosesseihin eikä pankkien tarjoamiin korkoihin. Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu pankkien sisäiseen riskiarviointiin. Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko. Lainojen korko vaihtelee pankista riippuen. Jokainen pankki tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa tähän arvioon pohjautuen yksilöllistä korkoa. Aktiivilainan kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita pankkeja ja voit saada lukuisia eri lainatarjouksia eri koroilla. Tämän jälkeen voit itse valita, mikä tarjouksista on juuri sinulle paras. TÄRKEÄÄ: Sinun on täytettävä lainahakemus ja lähetettävä se meille, jotta saamme selville millä korolla pankit tarjoavat sinulle lainaa.

Aktiivilainan kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Pankit käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella kuinka paljon he voivat tarjota sinulle lainaa.

Syötä lainan kokonaismäärä oikeassa muodossa lainahakemukseesi ja merkitse kuinka paljon haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois hakemallasi lainasummalla. Mikäli haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois koko hakemallasi summalla vedä hakemuksessa oleva sininen pallo niin paljon oikealle kuin mahdollista. Tämä osoittaa, että et ole hakemassa uutta lainaa vaan yhdistelemässä nykyisiä lainojasi koko summalla.

Aktiivilainan kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta. TÄRKEÄÄ:Aktiivilainan kautta lainapalvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta, koska Aktiivilaina saa palkkionsa suoraan pankilta.

Riippuen valitsemastasi pankista, lainan saaminen tilillesi saattaa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Valitettavasti pankit eivät myönnä lainaa, mikäli asiakkaalla on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä. TÄRKEÄÄ: Aktiivilaina ei voi vaikuttaa pankkien lainan myöntämisprosesseihin.

Voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaan pois tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu ilman lisäkuluja. Ota yhteyttä suoraan kyseiseen pankkiin saadaksesi apua

Voit valita lainan takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausilyhennyksen määrään sekä lainan todellisen vuosikorkoon.